Voor elk wat wils

De woningen

Energiezuinige woningen, voorzien van heel veel luxe! In Waterside II heb je keuze uit twee woningtypen: A1 met een vloeroppervlakte van 119,8 m2 (9 stuks) en woningtype A2 van 95,3 m2 (2 stuks). Ze zijn met het terras op het westen gesitueerd, waar je plek genoeg hebt voor een ruime loungeset. 

Comfortabel wonen
De woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming en triple glas. Bovendien liggen er 2-3 eigen zonnepanelen op het dak, waardoor je energiekosten laag zijn. De wko-installatie (warmte-koudeopslag) zorgt ervoor dat het er in de winter behaaglijk warm en in de zomer lekker koel is!

Lees meer
Lees minder

Je hebt uitzicht over de prachtige binnentuin die aan jouw terras grenst. Je ontmoet er de buren en bovendien kunnen de kinderen hier veilig spelen. Via de trap in de binnentuin bereik je jouw privéparkeerplaats en bergingsbox in de kelder van Waterside II. Hier kan je ook je fiets veilig stallen.
Welk woningtype het beste bij jou past? Lees en oordeel zelf maar. 

Woningtype A1

Woningtype A1 heeft een oppervlakte van 119,8 m2. De entree van deze woningen is gesitueerd aan de Flying Dutchmanstraat. Op de begane grond vind je het toilet, een trapkast, de woonkamer en een witte open keuken met een zwart composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een combi-oven, een afwasmachine en een inductiekookplaat met afzuigkap. Via de schuifpui bereik je het terras.

Op de 1e verdieping vind je de master bedroom, een badkamer met een inloopdouche en een dubbele wasbak. Er is een separate toiletruimte. Op de 2e verdieping zijn nog 2 slaapkamers te vinden en een berging met de wtw-installatie en aansluitingen voor de was- en droogcombinatie.

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

4 kamers

Huurprijs p.m. vanaf

 € 1.780,00

Type buitenruimte:

Terras aan binnentuin

Orientatie buitenruimte:

Westen

Aantal parkeerplekken:

1 (niet inbegrepen in huurprijs)

Woningtype A2

Woningtype A2 heeft een oppervlakte van 95,3m2. Op de begane grond vind je de entree van de woning, het toilet, een trapkast en een moderne, lichte woonkeuken. Deze is voorzien van dezelfde luxe inbouwapparatuur als woningtype A1. Via de schuifpui bereik je jouw terras. De woonkamer is gesitueerd op de 1e verdieping, evenals de berging met de wtw en aansluitingen voor een wasdroogcombinatie. Op de 2e verdieping vind je 2 slaapkamers. Verder een badkamer met toilet, een heerlijke inloopdouche en een wastafel.

De woning wordt sausklaar en zonder vloerafwerking opgeleverd. Je kunt dus je eigen personal touch aan de wanden en vloeren geven.

Oppervlakte

95 m²

Aantal kamers

3 kamers

Huurprijs p.m. vanaf

 € 1.570,00

Type buitenruimte:

Terras aan binnentuin

Orientatie buitenruimte:

Westen

Aantal parkeerplekken:

1 (niet inbegrepen in huurprijs)